JVC lanserer Blu-ray-spiller

JVC lanserer Blu-ray-spiller

Det er enkelt aktører innen den audiovisuelle verdenen som har litt vanskelig for å få ut fingeren når det gjelder Blu-ray.

Inntil nylig har JVC kunne stille seg i rekken av selskaper som ikke akkurat har kastet seg over den nye teknologien.

Men nå har de endelig lansert en spiller som kan få konkurrentene til å se rødt. Med det velklingende navnet VX-BP1, skal de prøve å ta rotta på selskapene som har fått et lite forsprang på dem.

XV-BP1 støtter Blu-ray profil 2.0 (BD Live) for å utnytte interaktivt materiell i filmene som støtter dette. Man må derimot plugge i USB-minne for å bruke funksjonaliteten – som foreløpig ikke har tatt helt av.

Spilleren støtter formatet AVCHD, som brukes mye i HD-videokameraer. Andre filformater den kan spille av er JPG-bilder, MP3- og WMA-musikk samt lydspor med Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS og DTS HD.

Av tilkoblinger har XV-BP1 bilde og lyd via HDMI 1.3, komponent, kompositt, optisk og koaksial. For å støtte BD Live har den også USB og LAN. Internett-tilkoblingen brukes også til firmware-oppdateringer.

Spilleren skal bli tilgjengelig fra mars, og er vi heldige blir den ikke så mye dyrere her i Norge enn den veiledende prisen på 299,95 USD, eller omtrent 2100 kr.

(Kilde: JVC Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen