Test

JVC GR-D340

I forrige videokameratest kunne vi gi et fullt fortjent godkjent til Sony sitt HC24. Men det er flere produsenter på markedet, og vi skal ta for oss JVC sin modell som stiller i samme prisklasse. GR-D340 koster om lag 3000 kroner og vil med det egne seg godt for de av oss som ikke stiller sterkest på skattelistene. Det er klart at disse kameraene ikke er de som egner seg best for filmfotografer av den gjevere klasse som har som å hobby å stille blenderåpning og hvitbalanse. Men for alle de, og jeg vil regne med at det er flest av dem, som kun ønsker å ta vare på bursdagen, påskeferien og konfirmasjonen i form av levende bilder.

[object HTMLTextAreaElement]

På denne modellen finner vi det som er vanlig på de fleste i denne prisklasse; stort sett kun det nødvendigste. Dermed oppstår det en konkurranse rundt hvem som skiller seg ut. Er det noe spesielt bortsett fra zoom og LCD-skjerm som kameraet kan by på er det bra. Bildekvaliteten har vi sett at kan løfte seg mot helt akseptable høyder. Her er det selvfølgelig viktig å score godt på de punktene. Det vi ser med en gang er 32x optisk zoom og DV-inn.

Førsteinntrykket er ganske godt. Robust og samtidig ganske godt å holde. Veldig enkelt, men samtidig gjennomført. Noen vil nok reagere på designet, kanskje litt for simpelt. Men vi overlater bedømmingen til neste side.

JVC GR-D340   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen