Juvel fra iRiver

Bilde - iRiver N10

MP3-spilleren vil komme i tre utgaver, der lagringsplassen varierer mellom 128, 256 eller 512 MB. Forholdvis omtrent 32, 64 og 128 MP3-filer i gjennomsnittlig lengde og kvalitet.

Den nye N-serien ser ut til å ville innneholde modeller med designet satt i høysetet, i likhet med denne. Så langt er MP3-spilleren plassert under iFP på iRivers tyske nettside. iFP er en serie der også designet er utvilsomt førsteprioritert.

Av andre serier som eksisterer har vi iMP-serien som inneholder bærbare CD-avspillere og H-serien som inneholder høyteknologiske modeller, der noen minner veldig om iPod. H320 og H340 har til og med fargeskjerm.

N10, som ifølge iRiver også fungerer som halskjede, har et et pent design i små dimensjoner. Spilleren skal ha en høyde på 62,5 millimeter, en bredde på 27 millimeter og en dybde på 13 millimeter. Vekten imponerer de aller mest kresne, på kun 22 gram.

Displayet på enheten er av typen OLED, som er display-typen som er minst strømkrevende på markedet. Grunnen til dette er at teknologien ikke krever bakgrunnsbelysning.

Skuffende var det dog at iRiver ikke har tatt seg råd til å ofre litt plass og vekt for USB 2.0. Enheten er nemlig kun utstyrt med USB 1.1, og du kan med dette overføre 1,5 MB på omtrent 1 sekund. Med USB 2.0 ville hastigheten vært 40 ganger raskere.

iRiver N10 liten og nett, med en ekstremt beskjeden vekt. Prisen vil sannsynligvis lande en plass over 3500 kroner i Norge, noe som er litt for mye for de aller fleste. Dette er altså kanskje en MP3-spiller for de med mer penger enn de har godt av.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen