(Bilde: RockLive)

Justin Biebers Facebook-konkurrent er nå ute

Shots of Me lar deg bare ta selvportretter.

I dag åpnet det nye sosiale nettverket «Shots of me» dørene for iOS-brukere. Bak den nye tjenesten står selskapet RockLive, som har fått en solid pengestøtte fra den canadiske popstjernen Justin Bieber

Må ta bilder med frontkamera

Akkurat som navnet tilsier fokuserer applikasjonen på bilder av brukerne selv. Shots of me oppfordrer brukerne til å ta såkalte selfies, hvor de bruker frontkameraet på mobiltelefonen til å ta selvportrett.

Applikasjonen går faktisk så langt at den kun lar brukere laste opp bilder tatt i applikasjonen, og bare frontkameraet kan benyttes. 

Vil stoppe nettmobbing

Shots of me skal være myntet på tenåringer, og en av tingene som skal ha fått Bieber til å slenge penger på prosjektet var deres fokus på å stoppe mobbing på nettet. Dette har gjort ved å fjerne alle former for kommentarfelt under bilder.

Den eneste måten brukere kan uttrykke noe offentlig om bildene som blir lagt ut, er med en Instagram-inspirert hjerteknapp under bildene. I tillegg kan du sende private meldinger til vennene dine, hvor du kan skrive hva som helst. På denne måten vil venner fortsatt kunne holde kontakt med hverandre, men slippe potensielle kavalkader av slemme kommentarer under bilder og statusoppdateringer. 

Shots of me er foreløpig kun tilgjengelig for iOS-brukere, og ligger ute på App Store.

Bieber har vært inspirasjon for flere nyvinninger: 
Linux-distroet Biebian er oppkalt etter Justin Bieber »

(Kilde: The Verge

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen