Illustrasjonsbilde: Det Bieber-støttede sosiale nettverket Shots Of Me tror de har en god måte å stoppe nettmobbing på.
Teknofil
Illustrasjonsbilde: Det Bieber-støttede sosiale nettverket Shots Of Me tror de har en god måte å stoppe nettmobbing på. (Bilde: Teknofil/Shutterstock)

Justin Bieber står bak ny Facebook-konkurrent

Investerer millionbeløp i et sosialt nettverk for tenåringer.

Sosiale nettverk som Facebook, Instagram og Twitter er strålende verktøy for å dele hva du driver med, og koble deg sammen med andre mennesker. For mange tenåringer er det imidlertid også en voksende arena for mobbing og utfrysing, noe som ingen har klart å løse ennå.

Neste uke vil det nye sosiale nettverket Shots Of Me lanseres, som sikter seg inn på å løse mange av problemene til de andre sosiale mediene. Blant de største investorene er den unge artisten Justin Bieber, som antageligvis vet en ting eller to om netthets. 

Tett samarbeid

Bieber skal ha spyttet inn 1,1 millioner dollar i prosjektet, ledet av selskapet RockLive. Han skal ha blitt spesielt interessert for det nye sosiale nettverket etter at han hørte at det var spesiallaget for tenåringer, og at de ville fokusere på å bekjempe nettmobbing. 

Akkurat hvordan Shots Of Me vil løse problemene er det ingen som vet, og akkurat hva Biebers rolle i det hele er heller ikke godt å si. Skaperne av nettverket sier i et intervju med Cnn Fortune at Bieber har vært med i flere viktige avgjørelser i testfasen og gitt dem mye tilbakemeldinger, men stort mer enn det ville de ikke si. 

Med Biebers 46,5 millioner Twitter-følgere er det ikke unaturlig å anta at det nye nettverket raskt kan få seg en stor brukermasse, da appen til iOS lanseres neste uke. 

Du trenger ikke å bli mobbet for å ha det dårlig: 
Bruker du Facebook for mye kan du bli deprimert »

(Kilde: CNN Fortune)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen