Just Eat lanserer app til Android og iOS
(Bilde: Just Eat)

Just Eat lanserer app til Android og iOS

Nå kan du bestille pizza og kebab på døra med en app.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Selskapet Just Eat har lansert en norsk app som lar deg bestille Takeaway og mat levert på døra fra 250 restauranter rundt om i landet. Det skriver selskapet i en pressemelding.

Tidligere måtte du gjøre bestillinger fra Just Eat via en nettside som overhodet ikke var tilpasset mobiltelefoner, og som i beste fall var litt kronglete på et nettbrett. Just Eat oppgir derimot at bestillinger som ble foretatt fra en mobilenhet vokste med 50 prosent i fjor.

– Appen gjør det langt enklere å få oversikt over hvilke restauranter som leverer mat på døren, sier daglig leder Morten Sand i Just Eat i pressemeldingen.

Ingen brukeranmeldelser?

Vil du vite hvorfor 19 kunder i snitt har trukket Alex Sushi en stjerne fra toppkarakteren her? Det får du ikke svar på i appen.
Vil du vite hvorfor 19 kunder i snitt har trukket Alex Sushi en stjerne fra toppkarakteren her? Det får du ikke svar på i appen.

Når du åpner appen får du muligheten til å bruke mobilens GPS-posisjon eller taste inn et postnummer for å finne frem til aktuelle restauranter. På forsiden velger du også om du vil hente selv eller få det levert på døra.

Klikker du deg inn på en av restaurantene som dukker opp i oversikten, får du opp menyen til den valgte restauranten. Øverst på siden ser du også hvor mange stjerner restauranten har fått, og hvor mange kommentarer kundene har lagt igjen. Merkelig nok kan du ikke trykke deg inn på disse brukervurderingene, noe som betyr at du kun har stjernene å navigere etter hvis du leter etter en anbefaling. Dette fungerer verken på iOS eller Android. Heller ikke åpningstider får du se i appen, og adressen komme først frem når du skal gjennomføre bestillingen.

Last ned gratisappen: Android / iOS

Les også: Dette er ukens utvalgte apper

(Kilder: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen