Jurassic World har fått seg «webcam»
Teknofil
(Bilde: skjermbilde)

Jurassic World har fått seg «webcam»

Utforsk fornøyelsesparken som du snart får se på kino.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Dyreparker og attraksjoner verden over har installert webkameraer, slik at du skal kunne følge med på det som skjer via PC-en din. Nå har filmskaperne bak den kommende storfilmen Jurassic World latt seg inspirere, og laget sin egen fiktive webcam-tjeneste. Her får du et innblikk i hvordan fornøyelsesparken i filmen ser ut, skriver The Verge.

Vil du heller se ekte webkameraer? Her ser du direktevideoer fra hele verden »

De 14 kameraene viser deg alt fra køen til Gyrosphere-attraksjonen, et kjøretøy som lar deg utforske dinosaurer på nært hold, til den tomme T-Rex-innhegningen, og laboratoriet hvor de lager dino-egg. Det skuffende er dog at du ikke får se noen dinosaurer i videoene. The Verge spekulerer i om innholdet vil bli oppdatert etter hvert – kanskje etter at filmen har kommet på kino til sommeren.

Som en måte å øke interessen for filmen, er dette uansett en morsom idé. For eventuelle Jurassic Park-fans som er spent på hva de har i vente så mange år etter den første filmen, er det verdt å sjekke ut Jurassic World Park Cam (trykk på det blå ikonet på forsiden som heter Park Cam).

I anledning Super Bowl la for øvrig Universal Pictures ut en ny trailer, men flere av klippene var hentet fra den første traileren, som også er lengre:

Her får du se noen glimt av dinosaurene
Se den første offisielle Jurassic World-traileren »

(Kilder: The VergeJurassic World Park Cam)

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen