Jurassic World har fått seg «webcam»
Teknofil
(Bilde: skjermbilde)

Jurassic World har fått seg «webcam»

Utforsk fornøyelsesparken som du snart får se på kino.

Dyreparker og attraksjoner verden over har installert webkameraer, slik at du skal kunne følge med på det som skjer via PC-en din. Nå har filmskaperne bak den kommende storfilmen Jurassic World latt seg inspirere, og laget sin egen fiktive webcam-tjeneste. Her får du et innblikk i hvordan fornøyelsesparken i filmen ser ut, skriver The Verge.

Vil du heller se ekte webkameraer? Her ser du direktevideoer fra hele verden »

De 14 kameraene viser deg alt fra køen til Gyrosphere-attraksjonen, et kjøretøy som lar deg utforske dinosaurer på nært hold, til den tomme T-Rex-innhegningen, og laboratoriet hvor de lager dino-egg. Det skuffende er dog at du ikke får se noen dinosaurer i videoene. The Verge spekulerer i om innholdet vil bli oppdatert etter hvert – kanskje etter at filmen har kommet på kino til sommeren.

Som en måte å øke interessen for filmen, er dette uansett en morsom idé. For eventuelle Jurassic Park-fans som er spent på hva de har i vente så mange år etter den første filmen, er det verdt å sjekke ut Jurassic World Park Cam (trykk på det blå ikonet på forsiden som heter Park Cam).

I anledning Super Bowl la for øvrig Universal Pictures ut en ny trailer, men flere av klippene var hentet fra den første traileren, som også er lengre:

Her får du se noen glimt av dinosaurene
Se den første offisielle Jurassic World-traileren »

(Kilder: The VergeJurassic World Park Cam)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen