Juniper og Symantec med UTM-samarbeid

Alternativ tekst mangler
SSG 550

Symantec har i mange år levert avanserte brannmurer med IPS-funksjonalitet, men har nå inngått et samarbeid med Juniper om å utvikle UTM-brannmurer i fellesskap, mens Symantec vil anbefale kunder å kjøpe Junipers produkter. I første omgang gjelder dette SSG-modellene til Juniper som har blitt lansert dette året. Les mer om produktene i våre saker SSG 5, 20 og 140 og SSG 520 og 550. Det vil i fremtiden være flere produkter hvor dette samarbeidet blir synlig.

SSG-modellene inneholder ironisk nok Antivirus fra Kasparsky, mens Antispam og Antiphishing har fra lanseringen vært Symantecs Brightmail. Det vil bli mulig å benytte seg av Symantec på både Antivirus og innholdsfiltrering i fremtiden, men det vil fortsatt bli mulig å benytte seg av de eksisterende partnerne (Kasparsky på antivirus og innholdsfiltrering fra Websense eller SurfControl).

Junipers J-Security Team og Symantecs Security Response skal samarbeide om felles IPS-signaturer.

NAC (Network Access Control) er noe begge produsenter har, men det skal også samarbeides på dette planet. Junipers NAC-produkter Infranet Controller og Infranet Enforcere vil kunne integreres mot Symantecs ende-punktsløsning.

Det finnes i dag et innbytteprogram fra Symantec SGS og SNS til et Juniper brannmur eller IDP-enhet, men denne gjelder foreløpig bare i USA. Det er ventet en tilsvarende løsning i Europa om kort tid.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen