Juniper lanserer SSG-serien

Alternativ tekst mangler

SSG som står for Secure Services Gateway blir til å begynne med levert i to forskjellige utgaver som begge passer i 2U-rack. Begge modellene har fire innebygde gigabit-porter og seks plasser for ekstra moduler.

Brannmurdelen inneholder IPS-sikring som oppdateres med nye signaturer når det oppdages nye sårbarheter. I andre halvdel av dette året vil brannmuren oppgraderes til å kunne filtrere ut virus via Kasparsky, samt Spyware, Adware og Keyloggere. I tillegg kommer det Antispam og antiphishing via Symantec (Brightmail). Innholdsfiltrering er støttet i dag hvor man kan bruke Websense eller SurfControl.

Juniper har også implementert sikring for VoIP. Pr dags dato er det H.323 og SIP som blir sikret, men iløpet av andre halvår vil MGCP bli støttet.

SSG-serien inneholder også VPN-server. Her er det IPSec som er støttet med DES-, 3DES- og AES-kryptering.

Ytelsen bør tilfredstille de fleste, den mindre modellen har en brannmurytelse på 600 Mbps, målt i IMIX som er en måte å måle ytelsen på med forskjellig type trafikk (både små og store pakker).

Prisen for den minste modellen er satt til 6500$ inkludert 1 GB minne, man kan spare 500$ for å gå ned til 256 MB minne, men det anbefales ikke av Juniper da man ikke kan kjøre alle tjenester. Begge modellene skal være tilgjengelig nå.

For de som ønsker å se på flere spesifikasjoner kan dere gå til produsentes produktsider.

(Kilde: Pressemelding fra Juniper)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen