Juniper lanserer M120

Alternativ tekst mangler

Juniper har for lengst tatt opp kampen med Cisco på routersiden og har tatt stadig større markedsandeler fra den store kjempen. M120-routeren benytter seg av Junipers JUNOS-programvare og har en stor mengde tilkoblingsmuligheter. Alt fra de enklere T1/E1 og serielle tilkoblinger til 10 Gbps fiberoppkoblinger. Totalt er det plass til to 10 Gbps tilkoblinger og opp til 128 Gigabit Ethernet-porter. M120 har full støtte for Ethernet, VPLS, MPLS, IP, Frame Relay og ATM VPN

Bjarne Lauritzen, VP for Juniper Networks EMEA North sier dette om den nye routeren for det norske markedet – Sett med lokale øyne har vår portefølje imidlertid ikke vært helt perfekt, for våre rutere har enten vært for store og dyre eller for små for de lokale teleoperatørene og store norske virksomhetene. Men med lanseringen av M120 har dette markedet nå tilgang til et vell av multiservicefunksjoner i en løsning der pris og kapasitet matcher det konkrete behov.

M120 benytter seg av den nye I-chip teknologien til Juniper, denne brikken støtter foreløpig 100 000 logiske grensesnitt med dagens programvare, men er oppgraderbar til hele 250 000 på en enkelt plattform.

Det er en stor mengde med funksjoner i Junipers M-serie, for de som vil lese mer anbefaler vi å lese Junipers produktsier her.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen