Juni-forhåndsvisning av Office 2010

Skjermbilde fra Word 2010. Bilde: Arstechnica
Skjermbilde fra Word 2010. Bilde: Arstechnica

Microsoft annonserte på Teched-konferansen i forrige uke at en teknisk forhåndsvisning av selskapets nye Office-pakke, Office 2010, vil bli gjort tilgjengelig i sommer. Office 2010 kommer i både 32- og 64-bits-varianter, og vil være laget for Windows 7, Vista og XP med SP3. I forhåndsvisningen som kommer i juli, vil man få tilgang til den vanlige Professional-pakken, som består av Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, Publisher, Infopath, Onenote og Accounting Express.

Det ble vist en svært kort demo av Office 2010 på konferansen, så mange detaljer har ikke lekket enda. Den største kosmetiske endringen er nok at Office-knappen, den runde øverst til venstre, er borte i neste utgave. I stedet vil det være en egen fane på samme sted, som er farget etter hvilket Office-program du kjører. Word er mørkeblå, Excel er grønn, Powerpoint er rød, og så videre. Ellers skal det være få endringer i brukergrensesnittet.

Tilgjengelig på fildelingsnettsider

En tidlig build av Office 2010 er allerede nå lekket ut på fildelingsnettverkene, i både 32- og 64-bits-variantene. Arstechnica har publisert skjermbilder fra den lekkede versjonen, som gir en viss pekepinn på hvordan utgaven ser ut.

Det er verdt å merke seg at dette er en veldig tidlig utgave av Office 2010, og at Microsoft kan komme til å gjøre mange endringer i tiden frem mot endelig lansering.

(Kilder: Arstechnica, Betanews)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen