Julte opp Nokia 5500 Sport

Alternativ tekst mangler
(Alle foto: AboutNokia.com)

Selv om Nokia 5500 Sport er bygget for å tåle en trøkk, anbefaler produsenten at du verken kaster telefonen i bakken med vilje, holde den under rennende vann eller senke den i vann. Russiske Aleksei gjorde alt dette med sin telefon.

I en bildeserie han har forært nettstedet AboutNokia.com, viser han hvordan han utsatte sin Nokia 5500 Sport for de mest underlige hendelser.

Først lot Aleksei telefonen få en tur i en full støvsugerpose. Da den ikke tok det minste skade av den støvete turen, vasket Aleksei den i såpe og rennende vann.

Alternativ tekst mangler

Etter at telefonen var ren og pen igjen, var det tid for neste prøve, nemlig melkebøtta. Aleksei la nemlig telefonen i et melkebad. Dette tok den heller ikke skade av. Bortsett fra at lyden ble noe vassen, var det ingen problemer med å ringe til telefonen mens den lå badet i melk.

Etter melketesten ville Aleksei teste hvor høyt fall Nokia 5500 Sport tålte. Han slapp den derfor i bakken fra 6 meters høyde. Bortsett fra noen hakk i hjørnene, var heller ikke denne påkjenningen noen utfordring for sportstelefonen.

Siste post på ekstremprogrammet var rett og slett overkjøring av en bil. Aleksei forteller til AboutNokia.com at han ble overrasket over at skjermen ikke tok skade av overkjørselen. Glasset over kameralinsen ga imidlertid opp.

Du kan se flere bilder på AboutNokia.coms egne nettsider.

(Kilder: AboutNokia, Textually)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen