Julen er reddet!
Teknofil

Julen er reddet!

Det er ikke ofte donaldister går i demonstrasjonstog. Jeg kan likevel huske et år da en liten gjeng donaldfantaster samlet seg foran NRK-huset foran Marienlyst med kamprop fakler og faner. Bakgrunnen var selvfølgelig at NRK truet med å droppe den tradisjonelle disneykavalkaden på julaften, slikt gjør man ikke ubemerket og de klassiske tegnefilmene kom straks tilbake på skjermen. Det er en stund siden dette opptoget og siden den gang har nettet utviklet seg drastisk. I dag ville neppe noen ha demonstrert om NRK droppet den årlige kavalkaden, en tur på Youtube redder nemlig jula kjapt og enkelt og vi har funnet frem det beste for deg.

Stakkars Askepott
Stakkars Askepott får dobbel dose med slit denne morgenen. Ikke bare må hun stille opp i en dårlig dubbet film, men hun får også kjeft i Disneys klassiske versjon. Heldigvis er musene og fuglene på plass for å hjelpe henne i år som i fjor.


På flytur med Petter Pan
Petter Pan er som alltid på tur og med hjelp av sin venninne Tingeling tar han vennen sine nok en gang på flytur. Hunden får derimot som vanlig bli igjen.


Et knippe klassiske tegnefilmer
Julemorgen med Donald og Vennene hans er heldigvis ikke bare sang og dans. Med på kjøpet følger også noen herlige kortfilmer. Som for eksempel den klassiske snøkrigen mellom Donald og nevøene hans:


Pluto og Mikke som møter Snipp og Snapp på juletrejakt:


Og ikke minst Snipp og Snapp på besøk hos Donald i det han er i full gang med juleforberedelsene:


For ikke å nevne Bambi på isen, som er en klassiker av de store. For de som derimot ikke kan få nok av Donalds turbulente forhold til sine nevøer vil denne filmen om deres legendariske ishockeykamp gjøre susen:


Eller hva med et knippe julesanger fremført av neste alle Disneys klassiske karakterer:


Julefilmen over alle julefilmer
Men det er helt klart en spesiell film som nok står aller nærest nordmenns hjerter i juletider. Filmen ble egentlig sendt allerede i går, men om du var blant de som gikk glipp av den så kan du se grevinnen og hovmesteren her:


Bare husk at denne filmen fort taper sin sjarm om du ser den mer enn en gang i året.

Savner du sommervarmen?
Helt til slutt har vi funnet en film som passer best for de som er grundig lei både julesanger og snø. Det er kanskje litt tidlig å være det allerede nå, men denne filmen passer også for de som mener at en god latter forlenger livet:


God jul!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen