Julekort fra mobile latsabber

E-post har i aller høyeste grad erstattet vanlige brev til hverdags, men jula er annerledes. Da sender nemlig nordmenn ut julekort i stor skala til familie, venner, kjente og bekjente. Noen koser seg med dette, og planlegger julekortskrivingen i god tid før jul. Andre utsetter julekortene slik at Postens sendingsfrister kryper stadig nærmere, og hele prosessen blir en stressende affære.
Kjenner du deg mest igjen i det siste, kommer Posten nå med et tilbud til deg; Send en MMS med julehilsen og mottakers telefonnummer, så gjør de resten av jobben.
Enkelt, greit og personlig upersonlig
Kvier du deg for å ta et flott bilde med digital- eller speilreflekskameraet ditt, fremkalle det som julekort i en fotobutikk, finne frem sølvpennen og skrive noen linjer om året som gikk, finne konvolutt og kjøpe frimerke, slipper du billig unna med Postens nye tilbud. For å sende en julehilsen på latsabb vis må du ta et MMS-bilde med mobiltelefonen din, og sende det til 2262 og merke det med Postkort, etterfulgt av en personlig hilsen og telefonnummeret til den du vil sende kortet til. For eksempel:
Rettet: Postkort. <mottakers mobilnummer> God jul og godt nytt år! Hilsen julenissen. ;-) -> send MMS til 2262.
Posten finner mottakerens adresse basert på telefonnummeret, og du mottar en SMS for å bekrefte at de har funnet riktig adresse. Den personlige hilsenen kan være på inntil 1 000 tegn, men ikke mer. Du kan foreløpig ikke sende postkort til mer enn en mottaker om gangen. Din julehilsen koster 25 kroner, i tillegg til vanlig MMS-takst med ditt mobilabonnement, og blir levert til mottaker innen 3-5 dager. Tjenesten er tilgjengelig fra- og med 7. desember 2009.

(Artikkelen fortsettes.)
 
Populært med fysisk postkort
Posten annonserer sin nye tjeneste i en pressemelding. Selv om fokuset er på julekort i denne omgang, kan tjenesten også brukes til takkekort, eller en generell oppmerksomhet. Vi tipper at MMS-postkorttjenesten dukker opp igjen på reklameplakater før sommerferien også. Posten hevder at nordmenn stadig setter pris på å få et kort i postkassa.
- Postens undersøkelser viser at nordmenn heller vil ha et fysisk postkort til jul fra venner, enn julegave. Det sier mye om hvor sterkt julekortet står. Med denne tjenesten kan man sende kortet når som helst, fra hvor som helst. Enklere kan det ikke bli, sier konserndirektør Lars Tendal i Posten.
For å benytte tjenesten trenger du naturligvis en mobiltelefon med kamera og MMS-funksjon.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen