Julekalenderen dag 24

Dagens tilbud er et Fujifilm FinePix M603 digitalkamera utstyrt med ekstra krybbe og ekstra 32 MB minnekort. Kameraet har trolig markedets beste videofunksjon, og M-en i produktnavnet henspiller på "multimedia". Kameraet har da også funksjoner som diktafon og webkamera, samt markedets største LCD-skjerm på 2.5 tommer slik at man kan nyte opptakene.

Kameraet har forøvrig 3 Megapiksler, 2x optisk zoom og støtte for både CompactFlash og XD-minnekort. Det medfølger et mykt etui.

Mer informasjon finnes her (åpner i nytt vindu):

Nest billigste norske butikk selger i dag produktet til kr. 3286, men det er uten ekstrautstyret som følger med her. I dag selger Hardwarebutikken produktet inkludert krybbe og 32 MB ekstra minnekort til kr. 2695,-

Butikken har 32 stk. på lager, og regner med at dette vil bli tomt i løpet av dagen, så her er det førstemann til mølla...

Du kan klikke deg videre til tilbudet her.

Tilbudet gjelder kun 24. desember.

Se også følgende julekalendere:

Om julekalenderen

Fjorårets julekalender var en suksess, og vi prøver oss igjen. Merk at Akamera.no ikke selger noen produkter, disse må bestilles av butikkene vi oppgir her.

Det er gratis for butikkene å være med i kalenderen, og tilbudene plukkes ut utelukkende etter hvor gode tilbudene er.

Akamera.no tar ikke ansvar for feilinformasjon i forbindelse med julekalenderen, hverken på egne sider eller hos butikkene. Produktene kan raskt bli utsolgt, så du bør være rask.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen