Julekalenderen - Over for denne gang

Alternativ tekst mangler

Akam har hatt 24 konkurranser og nesten 30 premier. Få, hvis noen, andre nettsteder har hatt finere premer i forhold til vinnersjansene enn Akam. Dette var første året vi hadde denne typen julekalender. Tidligere har vi hatt tilbud fra nettbutikkene, men nå var det så mange nettbutikker som kjørte det løpet selv, at vi fant ut at det var bedre å tilby dere muligheten til å vinne flotte premier i stedet. Vi har delt ut premier for over 35 000 kroner til Akams lesere.

Vi håper dere synes det var spennende å være med på konkurransene, og ut fra responsen, og antallet svar, virker det som dere synes det. Vi vil likevel gjerne ha tilbakemeldinger på hva dere synes om denne løsningen, og om dere ønsker det på en annen måte en annen gang.

Året nærmer seg slutten. Det er første juledag, og mange har ferie. Akam har ikke tatt helt ferie, og bruker en del av jula til å teste kameraer, slik at det er nye tester til dere når vi skriver 2006. Kanskje kommer det også tester i romjula, så følg med. Husk også at det er finale i fotokonkurransen på forumet.

Det siste vi skal gjøre i julekalenderen 2005, er å trekke vinnerne fra julaften, som får hvert sitt Kodak EashyShare V530 digitalkamera:

 

Vinner dag 24:

Vinnerne av Akams julekalender for 24. desember ble Inger Bjercke og Karl Arne Eriksen Vi gratulerer disse med med et nytt digitalkamera.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen