Julekalender Dag 24 - Julaften

Så var det julaften og alle små og store barn gleder seg. Mye fint er under juletrærne i de tusen hjem (og sikkert alle de andre hjemmene også). Men noe av det aller fineste finner du her på Akams julekalender, så siden du har tatt deg tiden til å komme innom oss i dag også, så synes vi det ville være hyggelig å tilby deg muligheten til å vinne en riktig fin premie i dag.

Olympus har tatt på seg spanderbuksene og gitt julekalenderen vår et Olympus E-400 speilreflekskamera. Dette kameraet er det mest kompakte speilreflekskameraet på markedet, og Olympus har laget to meget kompakte objektiver som matcher godt. Begge disse objektivene følger også med, så du får en full pakke med kamera, normalzoom Olympus Zuiko Digital ED 14-42mm1:3.5-5.6, og telezoom Olympus Zuiko Digital ED 40-150mm 1:4.0-5.6

Hva er nettovekten på E-400 med 14-42mm kit-objektivet?
Hvilken fatning bruker Olympuskameraene
Hvor mange digitale speilreflekskameraer har Olympus lansert
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 24. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hver person kan bare delta èn gang per dag, og ansatte i Hardware-nettverket og deres familier kan ikke delta.

 

Alternativ tekst mangler

 

Og ikke glem at Akams julekalender varer nesten helt til påske - eller i hvert fall ut året, så stikk innom i romjula, og du kan vinne enda flere premier. Vi har ny konkurranse hver eneste dag resten av 2006!

 


 

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen