Konkurranse

Julekalender dag 24

Selveste julaften er her endelig, og Akam trøkker på med enda en flott julekalenderpremia. Denne gang er det Sony Norge som har gravd dypt i kassene og kommet opp med en Sony GPS-CS1 GPS-enhet for kameraer, sammen med et Sony Alpha A700 digitalt speilreflekskamera med et Sony DT 16–105 mm f3,5–5,6-objektiv. Til sammen koster dagens premie over 16 tusenlapper i butikkene!

Vi testet A700 for en tid tilbake, og ble imponert nok til å gi kameraet en velfortjent "Akam Anbefaler". Blant annet skrev vi om det at "Der A100 aldri helt klarte å hevde seg i et stramt marked, kan A700 skinne med stolthet. Med noen få småpussige (og svært uviktige) unntak er dette et knallkamera hvis egenskaper bør få gamle Minoltabrukere som tålmodig har ventet på at Sony skulle finne rytmen, til å juble! Endelig! Detta har de venta på så lenge! Akam gratulerer og anbefaler."

Hvis du har med deg Sony GPS-CS1 på fototur kan den koordineres med bildene du tar i etterkant, og du kan så benytte den medfølgende programvaren til å legge inn posisjonsdata på alle bildene dine.

Sony Alpha A700 er et imponerende stykke kamera og stiller med 12 megapiksler med god bildekvalitet og en 3-tommers skjerm med den høyeste oppløsningen på markedet i dag.

Svar på spørsmålene nedenfor, og bli med i trekningen. Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Sony Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Sony het opprinnelig...
Sonys nåværende navn kommer fra...
Sony A700 bruker en objektivfatning som ble utviklet av...
Hvilken gjennomsnittskarakter fikk Sony A700 av Akam da vi testet det?
Hva står GPS for?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 24. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

Vinneren av gårsdagens julekalender ble Sigurd Gran-Jansen, som får et Nikon D300 kamerahus og et 2GB minnekort fra Lexar. Vi gratulerer og ønsker god jul!

Våre søstersider har naturligvis også julekalendre i år, som alltid - du finner dem her:


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen