Konkurranse

Julekalender dag 23

Det er lille julaften og Japan Photo har slått på stortromma og lovet vinneren av dagens julekalender et Nikon D300 kamerahus til odel og eie. Og som om det ikke var nok stiller Lexar med et Lexar CompactFlash Pro 133X 2GB minnekort som en liten bonus.

Om Nikon D300 skrev vi ved lanseringen at "For en gammel eks-nikonbruker som undertegnede er herved den gamle sikleskaden slått opp igjen. Nikon D300 som ble lansert i dag er intent annet enn spektakulær!".

D300 er så fersk på markedet at vi ennå ikke har fått testet et eksemplar, men etter å ha fått tafse litt på en preproduksjonsmodell skrev vi blant annet om prisen at "Riktignok er det mye penger, men når man ser hva som gjemmer seg under panseret, er det direkte billig. Nikon har nemlig tatt en snarvei ved å fylle kameraet med mye av det samme som er i D3, og det gjør at kameraet vil tilfredsstille svært mange brukere."

NB! Premien er uten objektiv.
NB! Premien er uten objektiv.

Svar på spørsmålene nedenfor, og bli med i trekningen. Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Japan Photo, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Gjennom Japan Photo kan du støtte...
Skjermen på Nikon D300 har en oppløsning på...
Lukkeren på Nikon D300 er testet til...
Nikons første speilreflekskamera ble lansert i...
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 23. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

Vinneren av gårsdagens julekalender ble Erling Bakke som får et Velbon DF-50 videostativ fra FotoHuset på Egertorvet. Vi gratulerer!

Våre søstersider har naturligvis også julekalendre i år, som alltid - du finner dem her:


Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen