Konkurranse

Julekalender dag 18

Nikon Coolpix S510
Nikon Coolpix S510

For hvert år blir premiene finere og finere. Kameraene blir flere og flere og i dag er det igjen tid for å dele ut et kompaktkamera.

Nikon har vært så vennlige å gi oss et lekkert Coolpix S510 med optisk bildestabilisator. Det er en kjapp liten sak med fokus på responstid og størrelse. Men før du stikker av med kameraet, må du altså bli trukket ut som vinner, og det kan du bare ha mulighet til ved å svare riktig på spørsmålene nedenfor.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Nikon Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

 

I hvor mange farger kan du få S510?
Nikon deler kompaktkameraene sine inn i tre kategorier. Hvilken tilhører S510?
Hva heter toppmodellen av Nikons speilreflekskameraer?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 18. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

Vinnere fra i går, mandag, er nå trukket. De to heldige, som får hver sin Adobe Photoshop CS3 er Jon Bertheussen og Vegard Haugland. Vi gratulerer!

Våre søstersider har naturligvis også julekalendre i år, som alltid - du finner dem her:Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen