Konkurranse

Julekalender dag 17

Adobe er på farten igjen. Som del av sitt omfattende gavedryss denne jula, har de i dag gitt Photoshop CS3. Og faktisk har de flesket til med to stykker, så nok en gang har vi to vinnere, og nok en gang har vi premier som andre julekalendere misunner oss.

Fullversjon av norsk Photoshop, verdt ca 9000 kroner.
Fullversjon av norsk Photoshop, verdt ca 9000 kroner.

Photoshop er proffenes og fotografenes verktøy for bilderedigering. Det har blitt en slags industristandard, og har få eller ingen konkurrenter. Funksjonaliteten og bruksmulighetene er så enorme, at bare fantasien setter grenser. Stadig finner noen nye måter å gjøre ting på, som ikke engang utviklerne hadde tenkt på.

Hvis du er interessert i bildebehandling er dette pakken å bruke. Den koster en del, men i dag kan du altså få en gratis. Lykke til.

Svar på spørsmålene nedenfor, så skal vi gjøre vårt beste for at en av pakkene skal bli din.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Adobe Norge, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

 

Hva var den første versjonen av Photoshop for Windows?
Hva heter den opprinnelige utvikleren av Photoshop?
Hva heter Adobes verktøy for å konvertere RAW-filer?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 17. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

Vi har trukket vinnere for hele helgen:

 • På fredag 14. ble Thomas Hannasvik vinneren av et Fujifilm Z10fd digitalkamera med Sandisk minnekort og minnekortleser
 • På lørdag 15. var det John Husfloen Håvardstun som vant en pakke med Adobe Photoshop Elements og Premiere Elements
 • På søndag 16. var det Jon Dahle som stakk av med et Aiptek HD videokamera i lommeformat.
  Vi Grautlerer alle vinnerne.
 • Våre søstersider har naturligvis også julekalendre i år, som alltid - du finner dem her:  Norges beste mobilabonnement

  Juni 2017

  Kåret av Tek-redaksjonen

  Jeg bruker lite data:

  Ice Mobil 1 GB


  Jeg bruker middels mye data:

  Telio Go 5 GB


  Jeg bruker mye data:

  Komplett Maxiflex 12 GB


  Jeg er superbruker:

  Komplett Megaflex 30 GB


  Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

  Forsiden akkurat nå

  Til toppen