Konkurranse

Julekalender dag 16

Hendig HD videokamera i lommeformat.
Hendig HD videokamera i lommeformat.

Nikkino Bergen, som satser på produkter du trenger, eller ønsker deg, men som du ikke visste at eksisterte, har gitt et lommevideokamera til julekalenderen i dag. Det er et Aiptek AHD 200. Det tar opp i HD og lagrer til minnekort. Merket er ikke stort i Norge, men i Tyskland er det svært utbredt.

I tillegg til å ta opp video kan du også ta stillbilder i opp til 5 megapiksler. Kameraet tar ikke større plass enn at du får det ned i en jakkelomme uten problemer.

Nedenfor finner du noen spørsmål du må finne svaret på før du kan være med i trekningen.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Nikkino Bergen, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

 

Hva er høyeste oppløsning på videoopptak?
Hvor stor skjerm har videokameraet?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 16. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

Våre søstersider har naturligvis også julekalendre i år, som alltid - du finner dem her:Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen