Konkurranse

Julekalender dag 14

Nei, nå har det ikke vært kompaktkamera å vinne siden søndag. Kanskje på tide med ett til, da? I dag er det Fujifilm som stiller med et Finepix Z10fd, og i tillegg, har Aronsen slengt med et Sandisk Ultra II 1GB minnekort og en Sandisk kortleser.

Enkelt, lekkert og lite.
Enkelt, lekkert og lite.

Z10fd er et svært kompakt kamera, som glir ned i de fleste lommer. Det er robust bygget i metall, og har en del kjekke små finesser for å gjøre det lett å dele bilder. Det har også automatisk fjerning av røde øyne, så det ikke lenger så det fokuserer og eksponerer slik at ansiktene blir best mulig, og for at du skal huske hvor du vant kameraet, så leveres det i Akam-oransje.

Men som vanlig må du altså trekkes ut som vinner først. Så svar på spørsmålene nedenfor, så er du med.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Fujifilm, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

 

Hva står "fd" i Z10fd for
Hva heter Sandisks MP3-spiller for barn?
Hvilke minnekort støtter Z10fd?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 14. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

I går hadde vi 6 stk Gorillapod Kompakt i premie. Vinnerne av disse er Per Træen, Nils Petter Johnsen, Finn Søgnen, Gry Andersen, Tom Erik Røed og Dag Inge Selnes. Vi gratulerer aller sammen.

Våre søstersider har naturligvis også julekalendre i år, som alltid - du finner dem her:Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen