Konkurranse

Julekalender dag 13

For en drøy uke siden hadde vi to Gorillapod SLR Zoom stativer med kulehode fra Nikkino Bergen. I dag er det lillebroren sin tur – Gorillapod standard. Til gjengjeld har vi hele 6 stykker av dem. Her er derfor sjansene til å vinne ganske formidable i forhold til de aller fleste andre julekalendere.

Gorillapod i kamuflasjefarger for alle typer skog.
Gorillapod i kamuflasjefarger for alle typer skog.

Gorillapod er et lite stativ som du kan sette over alt. Du kan plassere det på ujevnt underlag, eller feste det rundt en stang eller gren. Bare fantasien setter grenser. Og for å gjøre det litt ekstra morsomt, så finnes de i flere farger. Premiene i dag, er for eksempel i grønt.

Denne versjonen egner seg til kompaktkameraer. Dersom du for eksempel skal ta gruppebilde, og du selv skal være med, kan du nå gjøre det uten problemer.

Men som vanlig, må du altså trekkes ut som vinner. Så svar på spørsmålene nedenfor, så skal vi gjøre vårt beste for å skaffe deg en gratis Gorillapod.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag resten av året. Ansatte i Hardware Online AS eller Nikkino Bergen AS, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

 

I hvor mange farger finne Gorillapod?
I hvor mange størrelser får du Gorillapod?
Hvor kommer "gorilla" i navnet fra?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 13. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Hvis du lurer på hvilke andre premier som har vært, eller vil komme i julekalenderen, så finner du oversikt over premiepotten her.

Dessuten har vi trukket en vinner av julekalenderen fra 12. desember. Det ble Are Solvik, som stikker av med et Panasonic SDR-S10 videokamera. Vi gratulerer.

Våre søstersider har naturligvis også julekalendre i år, som alltid - du finner dem her:



Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen