Konkurranse

Julekalender dag 1

Vi starter årets julekalender med bløte pakker. Men ikke vær lei deg for det. Japan Photo gir 3 stk forstørrelser på lerret, i størrelse opp til 60x80cm.

Forstørrelser på lerret gir et helt annet inntrykk enn på papir, og bildene dine blir seende enda mer profesjonelle ut.

Siden det er tre forstørrelser, er det i dag også tre vinnere, så på første dag av julekalenderen er det med andre ord tre ganger så høye vinnersjanser.

Blant alle som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi ut tre vinnere som får en forstørrelse hver – gratis tilsendt dersom du ikke bor i nærheten av en Japan Photo-butikk.

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag fram til julaften. Ansatte i Hardware Online AS eller Japan Photo, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

 

Hvor mange butikker har Japan Photo i Norge?
Når ble den første butikken åpnet i Norge?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares fram til midnatt 1. desember. Trekningen vil bli gjort når konkurransen er avsluttet, og vil normalt offentliggjøres neste dag. I helgene kan det bli forsinkelser, da redaksjonen også av og til ønsker å ha fri. Vinneren tilskrives på e-post, så husk å legge inn en gyldig e-post-addresse.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen