Julekalender 2003 dag 6

Arctic Silver 5 - Kjølepasta

Dagens julekalendertilbud kommer fra MPX.no og er Arctic Silver 5 - Kjølepasta.


 

Arctic Silver 5 er optimatisert for bruk mellom moderne, kraftige prosessorer og kjøleribber eller vannkjølingsløsninger med høy finish.

Kjennetegn:
Inneholder 99.9% ekte sølv. Arctic Silver 5 bruker tre unike former og størrelser av rene sølvpartikler for å maksimere partikkel-til-partikkel kontaktområde og varmeoverføring.

Arctic Silver 5 inneholder over 88% varmende ledende påfyllingsrør ved vekt. I tillegg til micronized sølv, inneholder Arctic Silver 5 også sub-micron zinc oxide, aluminum oxide og boron nitride partikler. Disse partiklene forbedrer forbindelsen mellom overflatene.

Arctic Silver 5 inneholder ikke silikon. Innholdet er en blanding av avanserte polysyntetiske oljer som jobber sammen for å forsyne tre tydelig stadier. Arctic Silver 5 sin konsinstens er konstruert for enkel anvendelse. I løpet av prosessorens innledende bruk tynnes forbindelsen ut for å fremme påfyllingen av de mikroskopiske "dalene" og sikre best mulig fysisk kontakt mellom kjøleribben og prosessorkjernen. Så tykner blandingen sakte de neste 50 til 200 timene i bruk, til en konsistens som er laget for langtids stabilitet.

Ikke elektrisk ledende:
Arctic Silver 5 var utarbeidet for å lede varme, ikke elektrisitet.

Absolutt stabilitet:
Arctic Silver 5 vil ikke på noen måte "dele" seg eller på annen måte bli oppløst.

 

Linker
Test av Overklokking.no

Dette produktet får du i dag til kroner 49,- hos


NB: Tilbudet gjelder bare i dag 6. desember 2003 og kun så langt butikkens lager rekker!

 

Se også julekalenderen hos:


Om julekalenderen
Fjorårets julekalender var en stor suksess, og vi prøver oss igjen. Merk at Hardware.no ikke selger produkter, disse må bestilles hos butikkene. Hardware.no har på ingen måte noe med et eventuelt salg å gjøre.

Hardware.no tar ikke ansvar for feilinformasjon i forbindelse med julekalenderen, verken på egne sider eller hos butikk. Produktene kan raskt bli utsolgt, så du bør være rask.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen