Julekalender, dag 9

Annonsør­innhold
Les hele saken »
En hendig liten boks hvor du kan koble til nesten alt.
En hendig liten boks hvor du kan koble til nesten alt.

Sliter du med å få video-opptakene dine inn på PC-en, og mangler du mulighet til å redigere? Vi løser begge problemene på en gang.

Hvis du har en noen lunde ny PC, kan du koble på en liten boks som gir deg Firewire-inngang, Composite og S-video-inngang, samt analog lydinngang. På den måten kan du ta inn video fra alle mulige kilder, inkludert analoge og digitale videokameraer.

Hemmeligheten er Studio Moviebox 12 Plus fra Pinnacle, som er en en liten boks med nevnte innganger og Pinnacle Studio 12 Plus videoredigeringsprogram.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi ut to vinnere som får hver sin Pinnacle Studio Moviebox Plus.

Vi ber deg legge igjen adressen din i tillegg til navn og e-post, så vi kan sende ut premiene uten unødige forsinkelser. Det kan også være vi sender ut noen trøstepremier noen ganger. Informasjonen du legger igjen her vil kun bli brukt til å kontakte vinnere av dagens premier.

  1. Hva trenger du for å koble Moviebox-en til PC-en din?
  1. Støtter dette produktet HD-video?
  1. Når ble Pinnacle startet?

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Digital AS eller Pinnacle Systems, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

               

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen