Julekalender, dag 6

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Kamera og objektiv selges separat.
Kamera og objektiv selges separat.

Det mest fleksible kamerastativet som finnes er Gorillapod - et trebensstativ med et stort antall ledd, så du kan feste det rundt grener og rekkverkt eller plassere det på de utroligste steder.

Nikkino i Bergen har gitt dagens premie som er den helt nye toppmodellen av dette stativet - Gorillapod Focus - beregnet på store speilrefleksløsninger. I tillegg får du med et tysk, håndlaget kulehode - FLM CB24 - for lettere å kunne justere kameraet.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi ut en vinner som får en Gorillapod Focus og et FLM CB24 kulehode

Vi ber deg legge igjen adressen din i tillegg til navn og e-post, så vi kan sende ut premiene uten unødige forsinkelser. Det kan også være vi sender ut noen trøstepremier noen ganger. Informasjonen du legger igjen her vil kun bli brukt til å kontakte vinnere av dagens premie.

  1. I hvor mange størrelser finnes Gorillapod?
  1. Hvor stor vekt kan kombinasjonen av Gorillapod Focus og FLM CB24 støtte?
  1. Hvorfor heter den Gorillapod?

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Digital AS eller Nikkino, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

               

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen