Julekalender, dag 4

Pinnacle Studio 12 Ultimate. Vi trekker to vinnere.
Pinnacle Studio 12 Ultimate. Vi trekker to vinnere.

Nå har vi hatt flotte premier i tre dager. Du har kunnet vinne profesjonelt bildebehandlingsprogram, digitalkamera og multifunksjonsskriver.

Så hvordan kan vi toppe det? Vi velger å gjøre det ved å ha to premier i dag. Det dobler vinnersjansene dine, og gir faktisk ganske gode odds.

Premiene i dag er 2 stk Studio 12 Ultimate - toppmodellen av Pinnacles videoredigeringsprogram for hjemmebruk. Men at det er for hjemmebruk sier mer om brukervennligheten enn om funksjonaliteten, for sistnevnte er det lite å si på.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi ut to vinnere som får hver sin Pinnacle Studio 12 Ultimate.

Vi ber deg legge igjen adressen din i tillegg til navn og e-post, så vi kan sende ut premiene uten unødige forsinkelser. Det kan også være vi sender ut noen trøstepremier noen ganger. Informasjonen du legger igjen her vil kun bli brukt til å kontakte vinnere av dagens premier.

  1. Hvor mange versjoner av Pinnacle Studio 12 er det?
  1. Hva er veiledende pris på Pinnacle Studio 12 Ultimate?
  1. Hva følger med i Ultimate-versjonen i tillegg til selve programmet?

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Digital AS eller Pinnacle Systems, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

               

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen