Julekalender, dag 24

Det heter jo tross alt software på utenlandsk, og blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi ut en vinner som får en lisens på en fullversjon Adobe Photoshop CS4 (NB! Engelsk!) og en annen som får et eksemplar av Adobe Photoshop Elements 7. Siden det er jul trekker vi i dag også ut hele ti deltagere som vil få Akams musematter i posten som et plaster på såret for at de ikke vant hovedpremiene.

Dagens premie er ikke overraskende gitt av Adobe, som er markedsledende på programvare for blant annet fotografer, grafikere og illustratører.

Vi ber deg legge igjen adressen din i tillegg til navn og e-post, så vi kan sende ut premiene uten unødige forsinkelser. Det kan også være vi sender ut noen trøstepremier noen ganger. Informasjonen du legger igjen her vil kun bli brukt til å kontakte vinnere av dagens premie.

  1. Hva er adobe?
  1. En murstein veier det samme som en halv murstein pluss en kilo. Hvor mye veier en murstein?
  1. Adobe Systems har hovedkvarter i...
  1. Når ble Photoshop v1.0 sluppet?

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Digital AS eller firmaet som har gitt dagens premie, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

               

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen