Julekalender, dag 23

Lille julaften slår vi og Japan Photo på stortromma, for dagens gevinst er intet mindre enn et Nikon D700 kamerahus med et SanDisk Extreme III 4GB!

Da vi testet D700 satt lovordene løst, og kameraet fikk høye karakterer og rosende omtale over hele fjøla. Dette er noe av det beste av kameraer som finnes på markedet i dag, uansett pris eller merke, og vi håper dere setter like stor pris som oss på at Japan Photo flesker til med dette som julekalenderens hovedpremie.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi ut en vinner som får et Nikon D700 kamerahus og et SanDisk Extreme III 4GB minnekort.

Vi ber deg legge igjen adressen din i tillegg til navn og e-post, så vi kan sende ut premiene uten unødige forsinkelser. Det kan også være vi sender ut noen trøstepremier noen ganger. Informasjonen du legger igjen her vil kun bli brukt til å kontakte vinnere av dagens premie.

  1. Hvilken snittkarakter fikk D700 i Akams test?
  1. Av Nikons fullformatkameraer er D700...
  1. Hvor mye må du ut med for å få en D700 dersom du ikke vinner i dag?
  1. Kan Nikon D700 benytte DX-objektiver?
  1. Hva er lesehastigheten på minnekortet i dagens premie?

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Digital AS eller firmaet som har gitt dagens premie, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

               

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen