Julekalender, dag 20

Det er opptil flere dager siden sist vi hadde en skriver som premie, så hvorfor ikke en til? Denne gangen er det en Lexmark 7675 du kan vinne.

Dagens premie er en Lexmark X7675
Dagens premie er en Lexmark X7675

Lexmark ble startet i 1991 og har siden spesielisert seg på skrivere av ulike typer. Dagens premie, en Lexmark 7675, er en multifunksjonsskriver som kan tilby utskrifter i opptil 32 A4-sider i minuttet om man skal skrive tekst, men den er ingen sinke på fargeutskrifter heller. I tillegg er den utstyrt med flere tilkoblingsmuligheter, samt støtte for dobbeltsidig utskrift.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi ut en vinner som får en Lexmark 7675 multifunksjonsskriver.

Vi ber deg legge igjen adressen din i tillegg til navn og e-post, så vi kan sende ut premiene uten unødige forsinkelser. Det kan også være vi sender ut noen trøstepremier noen ganger. Informasjonen du legger igjen her vil kun bli brukt til å kontakte vinnere av dagens premie.

  1. Hvilken av disse tilkoblingsmulighetene har Lexmark X7675 IKKE?
  1. Hva er skannerens maksimale oppløsning, uten interpolering?
  1. Hvor mange års garanti får du på Lexmark X7675 om du registrerer den?

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Digital AS eller firmaet som har gitt dagens premie, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

               

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen