Julekalender, dag 13

Hendig kamera for nybegynneren.
Hendig kamera for nybegynneren.

Vi har delt ut 15 flotte premier. Men i motsetning til alle andre julekalendere har vi ikke premier til 12 dager til. Vi har premier til 19 dager til. Mye av dette er takket være dere lesere. Responsen fra dere gjør at det er mye lettere for oss å skaffe gode premier.

I dag er det Panasonic som stiller med et Lumix DMC-LZ10 digitalkamera. Det er et kamera, som vil egne seg utmerket under juletreet til de som ønsker å lære å ta bilder. Kameraet vil dekke behovene for relativt høye ambisjonsnivåer, med mulighet for manuelle innstillinger og optisk bildestabilisator.

Blant de som svarer riktig på spørsmålene nedenfor, trekker vi ut en vinner som får et Panasonic Lumix DMC-LZ10 digitalkamera.

Vi ber deg legge igjen adressen din i tillegg til navn og e-post, så vi kan sende ut premiene uten unødige forsinkelser. Det kan også være vi sender ut noen trøstepremier noen ganger. Informasjonen du legger igjen her vil kun bli brukt til å kontakte vinnere av dagens premie.

  1. Hvor lang optisk zoom har Panasonic LZ10?
  1. Hvem står som produsent av objektivet til LZ10?
  1. Hva skiller LZ10 fra LZ8

Du kan bare delta en gang pr. dag, men du må gjerne være med hver eneste dag, og det er nye premier hver dag. Ansatte i Edda Digital AS eller Panasonic Nordic, eller deres nærmeste familie, kan ikke delta i konkurransen.

Våre søstersider har også julekalendre på gang - du finner dem her:

               

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen