Julegaver til den som "har alt"
Teknofil

Julegaver til den som "har alt"

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det er ikke alltid lett å finne julegaver, spesielt ikke når mottakeren ønsker seg snille barn og fred på jord. Alle vet at det er to ønsker som umulig kan oppfylles. Her er derfor noen julegavetips om du vil kjøpe noe litt utenom det vanlige. Hvor nyttige de er blir en helt annen sak.

Gave til bestemor
Hva skal du kjøpe til bestemor som er mer enn fornøyd med hjemmelagde stearinlys og et par tovede tøfler. Trolig har hun allerede skapet fullt fra foregående år. Et par "Racing Grannies" vil kanskje være noe litt utenom det vanlige. Disse små bestemødrene trekkes opp og så skal det gjennomføres kappløp mot matskålen. Bare pass på at mottakeren har en viss form for humor.


Eventuelt kan du gå for den mannlige utgaven "Fighting Granddads" med bestefedre som hamrer løs på hverandre med stokkene. "Flere timer med moro" påstår denne reklamen fra Youtube. Akkurat det tviler vi på, men i det minste vil det være en variasjon fra de tradisjonelle gavene.

Eventuelt kan du gå for et gammeldags telefonrør med bluetooth. Det vil garantert gjøre overgangen til mobil enklere for de eldre familiemedlemmene, vel og merke etter at bluetooth-forbinnelsen er satt opp. Særlig mobil er derimot ikke denne saken.


Gave til hundeeieren
Du skulle tro de fleste hundeeiere er glade i å gå tur. Når vinden uler og slapset dekker bakken er det derimot mange som blir rammet av akutt latskap. Om du kjenner en slik kan kanskje en tredemølle for hund være tingen å legge under juletreet. Samtidig kan du kanskje vurdere å legge ved telefonnummer til foreningen for omplassering av dyr.


En bedre hundegave er kanskje heller det lysende halsbåndet Nite Dawg. Med dette på plass kan hundeeieren trygt gå ut i all slags vær og lett kunne se hvor hunden befinner seg.

Gave til nerden
Om du har en nerd i familien bør du holde deg unna å kjøpe skjermkort og annet PC-utstyr uten nøye anvisninger først. Ofte vil gaven falle gjennom da nerder ofte har langt høyere krav til ytelse enn gjennomsnittet. Da er det bedre å satse på noe trygt som for eksempel en klokke som viser tiden i binært system.


Eller hva med en T-skjorte som viser trådløse nettverk i umiddelbar nærhet. Garantert nyttig for nerder og andre på jakt etter nett.

Til de med gammel bil
Kassetten har sett sin storhetstid komme og gå, men likevel fins det fortsatt personer som har kassettspiller i bilen. Spesielt tyske bilprodusenter ser ut til å ha omfavnet dette formatet litt lengre enn strengt tatt nødvendig. En MP3-spiller formet som en kassett er da tingen. Ikke bare fungerer spilleren som en frittstående spiller, men den kan også settes inn i en kassettspiller og synge ut sangene du har tatt opp på selve kassetten.


"Velkommen etter inn i fremtiden" er kanskje tingen å skrive på det medfølgende kortet.

Har du selv forslag til uvanlige og kanskje noe sære gaver? Del de gjerne med oss og andre lesere i kommentarfeltet under artikkelen.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen