GUIDE: Julegavene til mor
Guide

Julegavene til mor

Tiden da husholdningsrelaterte gaver sto øverst på mors ønskeliste, er for lengst forbi. Mor fortjener gaver med høy gadgetfaktor, hun også!

De billedlige

Er det mor som dokumenterer store og små hendelser i familien? Canon Ixus 870 IS kan være en lur gave å legge igjen under treet. Det har en praktisk vidvinkel som kommer godt med, enten du skal fotografere hele familien på en gang eller du er på ferietur og vil få med mest mulig av det spektakulære landskapet i ett bilde.

I tillegg til 24 mm vidvinkel, har kameraet 4 x zoom og ansiktsgjenkjenning som kan stilles inn til å kjenne igjen spesifikke ansikter. Det er gull for småbarnsforeldre, som da ikke trenger gjøre mer enn å sikte kameraet mot godklumpen og kameraet passer på å få ansiktet i fokus.

10 megapiksler og 3 tommers skjerm er også på plass, samt mulighet for å ta opp videosnutter med lyd. For pris, sjekk prisguiden.

Canon Ixus 870 IS
Canon Ixus 870 IS

Mange fikk øynene opp for digitale bilderammer allerede i fjor. Antallet rammer som havner under juletreet i år vil nok bli enda høyere. Enten det er besteforeldre som får en ramme ferdig med bilder i, eller det er mor som gjerne vil ha en ramme å vise frem de nyeste blinkskuddene i - digitale bilderammer er en gave de fleste kan glede seg over.

Kodak Easyshare M1020 er et av mange eksempler du kan finne i prisguiden. Denne modellen har en 10 tommer stor skjerm og en berøringssensitiv ramme.

Kodak Easyshare M1020
Kodak Easyshare M1020

Der hvor man før fikk negativene i hånda, risikerer du å miste alle bildene du har hvis datamaskinen kræsjer. Å jevnlig brenne back-up er absolutt å anbefale, i tillegg kan det være praktisk å ha en liten ekstern harddisk som du kopierer bildene over på. Da har mor samtidig alltid muligheten til å ta bildene med seg hvis hun vil vise de frem.

My Passport fra Western Digital er et lite og nett alternativ, 250 GB-utgaven koster fra rundt 700 kroner.

WD My Passport Essential 250 GB
WD My Passport Essential 250 GB

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen