GUIDE: Julegavene til hjemmet
Guide

Julegavene til hjemmet

Annonsør­innhold
Les hele saken »

De siste ukene har vi tatt for oss julegavetips til hver enkelt i familien, men hva med tips som hele familien kan dele, julegavetipsene til selve hjemmet? Med knappe fire dager igjen til julaften rekker vi med nød og neppe en omgang julegavetips med særpreg.

Sjansen er nok liten for at ting kommer frem i tide om du bestiller fra andre siden av dammen nå, men en løsning kan være å printe ut et bilde av tingen og pakke dette inn i en eske. Anbefales ikke til familiens minste, men alle over ti år vil vel kunne holde ut å vente noen dager til.

De originale

Har du vært på utkikk etter en liten hylle til Burago-modellene dine, så kan denne være noe for deg. Velg mellom tre klassiske amerikanske biler, en 1957 Chevy Bel Air, 1965 Ford Mustang eller en 1969 Corvette. Replikaene koster $79,95 og fås hos whatonearthcatalog.com.

Fritt for Mustangen!
Fritt for Mustangen!

Riktignok ligger hagene rundt om i landet delvis under snø og is, men før vi vet ordet av det så titter krokusene opp av jorda. Da kan disse være fine å ha på lur. Herr og fru Marsboer og den flyvende tallerkenen deres som ikke flyr lengre. Og av ansiktsuttrykket til fruen å dømme er det mannens skyld. $49,95 fra whatonearthcatalog.com.

"Jeg sa du skulle stoppe og spørre om veien!"

Un cadeau, un cadeau! Du trenger ikke ha sleipe planer for å like denne trojanske kaninen. Fyll den med snop og la familien bytte på å slenge franske fornærmelser til hverandre. $24,95 fra whatonearthcatalog.com.

Fetchez la vache! *Moooo*
"Fetchez la vache!" *Moooo*

Til festene

Det skal mye til for at hele husholdningen er die hard Linux-tilhengere. Men jeg tipper det er få som klarer å motstå søte pingviner. Denne shakeren er både Tux-godkjent og har høy WAF. WAF står for Woman Acceptance Factor og kjennetegnes av produkter som er pene å se på og som gjerne glir sømløst inn i resten av omgivelsene.

Shakeren får du hos whatonearthcatalog.com for $49,95.

Shaken, not stirred.
Shaken, not stirred.

For å skåne bordet for flekker og hakk, kan disse underlagene være en god hjelp. Kretskortbrikkene til å sette fra seg colaen eller ølen på koster $19,99 fra thinkgeek.com.

Beskytt bordet.
Beskytt bordet.

Rosendahl kan bare beholde bollene sine, boller formet som dekk med hjulkapsler som lokk er noe selv far i huset kunne funnet på å ønsket seg. $24,95 fra whatonearthcatalog.com.

Fås denne også med Imperial Hubcaps tro?
Fås denne også med Imperial Hubcaps tro?

Til badet

Er badet ditt kjedelig dingsefritt? Da trenger du kanskje ditt eget miniplanetarium i badekaret, det er moro både for deg og familiens minste. $99,99 fra gizmine.com.

Hvor er Karlsvogna?
Hvor er Karlsvogna?

Det finnes utallige mindre pene dorullholdere. Da varmer det et barnlig hjerte å finne noe så lekkert som dette. I tillegg til sort og hvitt fås robothodene også i gult og rødt for den nette sum av $39,99 fra gizmine.com.

Pffff! Pffff!
Pffff! Pffff!

For å i det hele tatt komme seg på badet om morgenen, må de fleste av oss ha en vekkerklokke, og vi har selvsagt spart den slemmeste til sist. Danger Bomb-alarmklokken får Clockys rømningsstunt til å virke som rene barnematen. Med mindre du vil vekke hele huset med et høylydt smell, må du desarmere "bomben". Enda bedre? Kombinasjonen som skal til for å forhindre "detonasjonen" forandrer seg hver dag. Hvis dette høres ut som noe for deg, får du morosaken hos gizmine.com for $49,99.

Det gjelder å holde hodet kaldt!
Det gjelder å holde hodet kaldt!

Til kjøkkenet

I likhet med dorullholdere finnes det utallige mer eller mindre lekre salt- og pepperbøsser. Da er det greit å vite at det finnes noe for de av oss som lever og puster data. 129 kroner fra gadgets.no.

Men hvorfor har salt ett hull og pepper fire?
Men hvorfor har salt ett hull og pepper fire?

Av annet tilbehør til kjøkkenet, er en egen tannpirkerholder ikke å forakte. Denne har fått det velklingende navnet Tooth Pickup og koster $14,95 fra whatonearthcatalog.com.

Vroom vrooom!
Vroom vrooom!

Hardangerbestikk er for amatører, skikkelige tøffinger har disse spiseverktøyene! Og skulle en mutter løsne et sted trenger du ikke løpe ut i garasjen for å fikse det. Praktisk og oppvaskmaskinsikkert. $29,95 fra whatonearthcatalog.com.

Oppvaskmaskinsikkert bestikk.
Bestikk for ekte mannfolk.

Hvilke husholdningsgadgets kan du ikke være foruten? Diskuter gjerne i forumet!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen