Julegavekameraer - del 3

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Se større bilder og spesifikasjoner i produktguiden
De viktigste egenskapene ved Optio WP er at det er vanntett, lite og lett. Med vanntett mener menes at det kan brukes ned til 1,5 meters dyp i opp til en halv time. Vi testet kameraet i vann, men av naturlige årsaker, forsøkte vi ikke å finne ut verken hvor dypt det faktisk gikk an å gå, eller hvor lenge, før det tok inn vann.

Se hele testen av Pentax Optio WP her.

Selv om kameraet også klarte seg godt på bildekvalitet i testen vår, vil man kunne gjøre bedre kjøp hvis dette er det viktigste.

Det samme gjelder for fotografisk funksjonalitet. Dette er først og fremst et point-and-shoot-kamera, og utgir seg ikke for å være noe annet. Så er du ute etter all verdens funksjonalitet, er ikke dette kameraet. Men til gjengjeld er det et vell av programmer tilpasset alle mulige fotografiske forhold, noe som utvider kameraets bruksområde.

Vi vil framheve at makrofunksjonen er meget god, samt at det er automatisk fjerning av røde øyne i kameraet, så du slipper å gjøre dette i ettertid.

Se bilder vi har tatt med kameraet i galleriet.

I testen av kameraet konkluderte vi med at ” Kameraet er god allrounder, uten store feil. Kjøp det om du har behov for et vanntett kamera du kan ta med over alt, når du bader, eller i dårlig vær. Hvis vanntett ikke betyr noe, eller du har behov for mer tradisjonelle fototekniske funksjoner, så finnes det andre kompaktkamera som er raskere, har bedre batteri og gir bedre bildekvalitet.”

Se hele testen av Pentax Optio WP her.Siden vi testet Pentax Optio WP, er modellen blitt erstattet av Pentax Optio WPi, som stort sett er identisk med forgjengeren. Den største endringen er at Optio WPi har 6 megapiksler mot 5 på Otio WP. Betydningen av denne endringen anser vi å være minimal i praksis.

Du finner priser spesifikasjoner på Optio WPi i Produktguiden

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen