Julegavekameraer - del 1

Se større bilder og spesifikasjoner i produktguiden

Det som taler for dette kameraet, er at det er lett å bruke, det gir gode bilder direkte fra kameraet, og det har norske menyer. I tillegg har HP lagt inn en rekke funksjoner i kameraet, som gjør det mer brukervennlig.

I testen vår, skrev vi at ” Det er nesten så enkelt at bruksanvisningen nesten kan legges rett i skuffen. For deg som nybegynner i digitalfotografering og med liten erfaring innen foto og alle dets begreper bør du merke deg dette.”

Kameraet har innebygde funksjoner for å bedre vanskelige eksponeringer, og for å fjerne røde øyne. Dette gjør etterbehandling på en datamaskin mye mindre påkrevd.

HP 817 har relativt store knapper, og er greit å holde, også for de med litt store fingre.

Se hele testen av HP Photosmart R817 ved å klikke her.

For mange vil det også være en fordel, at kameraet dækker et litt større zoom-område enn normalt - nemlig 5x optisk zoom mot normalt 3x. Det gør at man kan fange situasjonene på litt større avstand enn ellers.

Se billederne vi har taget med kameraet i galleriet.

På minussiden må vi ta med at det er bruker litt lang tid på å starte opp. Autofokusen er litt langsom, og det tar for lang tid mellom hvert bilde.

Totalt sett overbeviser bildekvaliteten, som nevnt ovenfor, men vi synes eksponeringen kunne vært litt bedre, og bildene kunne hatt mindre støy.

Men alt i alt er det ingen tvil om at dette kameraet, med en pris på under 2500 kroner, gir svært mye for pengene, og vil være en sikker julegavehit til dem som bare vil ha noe som tar gode bilder, uten alt for mye besvær.

Se testen av HP Photosmart R817 ved å klikke her.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen