Julegave til de superglemske

Julegave til de superglemske

Vi tipper at du ikke mangler kandidater for denne praktiske julegaven: "Finn Igjen" er en liten kontrollsentral med fire varslere som hjelper folk å finne igjen ting som ofte forsvinner.
De fire varslerne i rødt, gult, grønt og blått festes med nøkkelringer eller tosidig tape til ting som ofte gjemmer seg under aviser og puter, eller i lommer eller skuffer.

Heng den på kjøleskapsdøra
Når du savner noe, trykker du bare på den røde, gule, grønne eller blå knappen på kontrollpanelet. Da begynner varsleren å pipe i noen sekunder. Hver varsler har forskjellig lyd.
Kontrollsentralen er 12 cm høy og magnetisk slik at den kan festes på kjøleskapet, eller henges i et lite beslag (følger med) på veggen.

Alarm for de superglemske
"Finn igjen" er svært nyttig for oss glemske. Det amerikanske firmaet Sharper Image som har laget den, har også lagt inn alarm for superglemske: Hvis ikke selve kontrollsentralen blir hengt tilbake på sin vanlige plass innen seks minutter, begynner også den å pipe!

Mange smarte hjelpemidler
Vi prøvde "Finn igjen" noen dager, og syntes at den var svært praktisk. Eneste innvending er at de fire varslerne kunne vært mindre.
"Finn igjen" koster 375 kr hos Enklere Liv i Kirkeveien i Oslo. Butikken har spesialisert seg på hjelpemidler for eldre, og tilbyr bl.a. Norges største utvalg av isbrodder. Men vareutvalget inneholder også en rekke originale gaveideer for folk i alle aldere.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen