Jukebox til MP3-spilleren

Selv om Jukebox Station fra Saffire USA ikke er mer enn én meter høy, vil den nok likevel kunne gi deg en skikkelig nostalgisk jukebox-følelse. Den har et LED-system for blinkende neonlys og universal docking-stasjon som passer med de fleste iPoder.

Høy kulhetsfaktor
Hvis du er blant de få som enda ikke har skaffet deg en iPod, trenger du likevel ikke fortvile. Det finnes rikelig med tilkoblingsmuligheter som gjør at jukeboxen kan kobles til de fleste musikkanlegg. Den har også innebygd CD-spiller og FM-radio.

I følge Engadget.com, er det nok ikke lydkvaliteten som står i sentrum, men kulhetsfaktoren. Jukeboxen vil nok slå an på enhver fest. Likevel er boksen godt utrystet i forhold til andre iPod-anlegg. Den har to diskanter, flere mellomtone-elementer og sekstommers bass som gir hele 72 watt med lyd.

Tyverilås
For sikkerhetsskyld er det også mulig å låse iPoden inne i boksen, slik at man ikke risikerer at den populære spilleren plutselig blir snappet bort. Selve jukeboxen veier i hvert fall 25 kilo, så den er ikke like enkel å stikke av med i forbifarten.

Jukebox station vil være på markedet fra oktober. En mangel er imidlertid at boksen ikke tar imot mynter. Derfor blir det også vanskeligere å tjene inn de nesten 5000 kronene du må ut med for at musikkvidunderet skal bli ditt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen