Jukeboksen gjenoppstår

Jukeboksen gjenoppstår

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Digitale jukebokser er riktignok ikke en ny oppfinnelse og har allerede eksistert en god stund, selv om de fleste kanskje fremdeles forbinder jukeboksen med 50-talls amerikansk ungdomskultur.

Et av selskapene som har spesialisert seg på nettopp digitale jukebokser, TouchTunes Interactive Networks, viste nylig frem en ny, elegant designet modell på et hotell i Las Vegas.

Apparatet heter Virtuo SmartJuke og skal gjøre det ekstra enkelt å spille av den ønskede musikken, takket være en spesiell, patentert søketeknologi som lar brukeren søke med artist, sjanger, popularitet, tekst og slipptidspunktet for platen.

I tillegg har den en integrert anbefalingsfunksjon, og den har også støtte for iPhone-applikasjonen myTouchTunes, som du kan bruke til å velge musikk eller lage egne spillelister.

Virtuo SmartJuke har et mål på 100 x 72 x 27 cm og har en 26 tommers berøringsskjerm med en oppløsning på 1366 x 768. Den skal ha en enkel og spillaktig interface som kan forandres for å tilpasses omgivelsene. Forsterkerne er av er typen Bang & Olufsen ICEpower på 450 W.

Det foreligger ingen videre informasjon om pris og tilgjengelighet, så det uvisst hvor du eventuelt kan få se vidunderet i aksjon.

(Kilde: Gizmag)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen