Jubler for mobil-MSN

(Foto: Marius Valle)
(Foto: Marius Valle)

Den 14. desember i fjor lanserte Telenor Live Messenger til mobil. Og tjenesten har blitt en stor suksess for operatøren.

50 000 Telenor- og Djuice-abonnenter har nemlig lastet ned Live Messenger-programmet til mobilene sine, skriver Forbruker.no. Telenor kaller responsen overveldende.

Tjenesten er resultat av et samarbeid mellom Telenor og Microsoft. Med Live Messenger på mobilen, kan du snakke med alle MSN-kontaktene dine på samme måte som du gjør fra PC-en.

Lønnsomt for deg?
Fordi meldingene går som datatrafikk over mobilnettet, betaler du mye mindre per melding enn per SMS du måtte sende på vanlig måte. Frem til sommeren er tjenesten gratis å laste ned og bruke for alle Telenor-abonnenter. Men når operatøren begynner å ta seg betalt, er det ikke sikkert at den vil lønne seg for alle.

Les mer i testen vår: "Telenor-MSN kan bil dyrt"

Også Netcom har planer om å lansere en liknende tjeneste til sine kunder.

- Vi ser på en løsning, men av konkurransemessige hensyn ønsker vi ikke å gi ut noe mer detaljer om akkurat det på det nåværende tidspunkt, sier ansvarlig for innholdstjeneter i Netcom, Marius Halle til Forbruker.no.

Microsofts lynmeldingstjeneste er imidlertid ikke helt nytt for Netcom. Allerede for et års tid siden inngikk operatøren et samarbeid med Microsoft, som betyr at Microsofts Live Messenger-tjeneste allerede er integrert i Netcoms surfeportal SurfPort. Du kan lese mer om samarbeidet i saken "MSN til Netcom".

(Kilder: Forbruker.no)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen