(Bilde: iStockPhoto)

Jubileumsuke på Amobil.no

Vi feirer 10 år med massevis av fete premier og med nostalgiske tilbakeblikk.

Den 23. september var det nøyaktig 10 år siden Amobil.no så dagens lys. Vi inviterer alle våre lesere til å bli med på feiringen!

Les også: – Ingen ville sende mobilene sine til to tenåringer

Hele denne uken blir en jubileumsuke her på Amobil.no. I tillegg til at vi i løpet av uken vil ta deg med på en liten nostalgitripp og gi deg et tilbakeblikk på alt det spennende, morsomme og rare som har skjedd i løpet av disse ti årene, vil du også ha mulighet til å vinne fantastiske premier hver eneste dag.

Husker du denne? I løpet av jubileumsuken skal vi ta deg gjennom ti års mobilhistorie og gi deg morsomme tilbakeblikk, i tillegg til alle konkurransene, selvfølgelig.
Husker du denne? I løpet av jubileumsuken skal vi ta deg gjennom ti års mobilhistorie og gi deg morsomme tilbakeblikk, i tillegg til alle konkurransene, selvfølgelig.Foto: Nokia

Rivende utvikling

Midt oppe i alle nyheter om nye smartmobiler med firekjerners prosessorer og store skjermer med HD-oppløsning er det lett å glemme hvor raskt utviklingen faktisk har gått i løpet av de siste ti årene. I 2002 var det langt fra alle som gikk rundt med en smartmobil i lommen, og for de fleste var mobiltelefonen en dings du først og fremst kunne ringe med. Og den hadde vanligvis knapper.

I dag har mobiltelefonene en ytelse og muligheter som ville vært skikkelig science fiction i 2002, og telefonen brukes til ting de færreste av oss hadde tenkt på. Dagens smartmobiler er i stand til å kjøre heftige spill med avansert 3D-grafikk, de kan kommunisere med omverdenen med hastigheter vi bare kunne drømme om på mobilen i 2002, og de kan utføre oppgaver vi tidligere var nødt til å ty til en PC for å få gjort.

Stadig mer av det vi gjør, gjøres på smartmobilen i stedet for på PC-en, og i praksis har mobiltelefonen gått fra å være bare en telefon til å ringe med til å bli vår nye PC – i lommen.

Nye vinnersjanser hver eneste dag

Vi har fått med oss en flere av de store mobilprodusentene og operatørene til å feire med oss. Både Sony, NetCom, LG, Samsung, Nokia og Telenor har stilt med heftige premier. Det kommer en ny konkurranse hver morgen, og du har to dager på deg til å delta før vi trekker en vinner. Bare se her hva du kan vinne:

MANDAG: Samsung Galaxy S III

Vi åpner uken med en konkurranse hvor du kan vinne det som antagelig er den aller beste mobiltelefonen på markedet akkurat nå.

Samsung Galaxy S III har en fantastisk skjerm på 4,8 tommer og en kraftig firekjerners prosessor, og sammen med en heftig grafikkbrikke gjør dette at telefonen er lynrask i alle sammenhenger – også på de aller mest krevende spillene.

Delta i konkurransen her!

Les testen av Samsung Galaxy S III.

TIRSDAG: Gratis mobilabonnement fra NetCom

Ringer du mye og surfer mye på nettet med mobilen? Vinner du tirsdagens konkurranse slipper du å måtte bekymre deg for telefonregningen.

Du kan vinne ett års gratis bruk av abonnementet NetCom Fastpris L+ med Spotify Premium. Dette abonnementet inkluderer 1200 ringeminutter og 1200 SMS i måneden, samt 1,6 GB data - noe som kan komme godt med når du bruker musikktjenesten Spotify på mobilen. Bruk utover det som er inkludert i premien faktureres som vanlig. Les mer om Fastpris L+ med Spotify Premium på NetComs nettsider

ONSDAG: LG Optimus 4X HD

Denne telefonen er raskere enn sin egen skygge, konkluderte vi med da vi testet Optimus 4X HD rett før sommeren. Kraftig prosessor og 4,7-tommers skjerm med HD-oppløsning og svært god lyd, gjør at dette er blant de beste underholdningsmobilene på markedet.

Her kan du lese Testen av LG Optimus 4X HD.

TORSDAG: Sony Xperia Acro S

Vil du putte mobilen i drinken eller ringe i dusjen? Det kan du, hvis du vinner torsdagens konkurranse. Sony Xperia Acro S er noe så sjeldent som en toppmodell som er både vann- og støvtett. Den har god ytelse, super skjerm og et bra brukergrensesnitt, og den kommer med en musikk- og videospiller med svært god formatstøtte.

Her kan du lese Test av Sony Xperia Acro S.

FREDAG: Ett års gratis bruk av mobilt bredbånd fra Telenor

På fredag kan du vinne ett års gratis bruk av Telenor Mobil Superbredbånd L med hele 20 GB data inkludert per måned. Dette er Telenors heftigste mobilt bredbåndsabonnement, og du får samtidig med et modem som er tilrettelagt for 4G.

Hastigheten du får via 3G nettet er inntil 10 Mbit/s. De stedene der Telenor etter hvert vil tilby 4G får du enda høyere hastigheter.

Du kan lese mer om abonnementet på Telenors nettsider.

LØRDAG: Samsung Galaxy Note II

Med Galaxy Note II har Samsung tatt sin gigantmobil til nye høyder. Samsung Galaxy Note II er ikke bare en stor telefon fullstappet med funksjoner. Det er også et produkt som retter seg mot brukere som ønsker en smartmobil som bygger ned skillet mellom det digitale og det analoge. Savner du muligheten for å kunne rable med penn i almanakken, er dette produktet for deg.

Du kan vinne den på lørdag.

Note II er for ny til at vi har fått testet den ennå, men her kan du lese vår sniktitt på Samsung Galaxy Note II fra høstens IFA-messe i Berlin.

SØNDAG: Nokia Lumia 920

Vi avslutter jubileumsuken med et kjempesmell! På søndag kan du nemlig vinne Nokias nye Windows Phone 8-mobil, Lumia 920.

Foreløpig har vi ikke fått inn telefonen til test, men da vi fikk "sniktitte" på Lumia 920 for et par uker kunne vi slå fast at den har en av de aller beste skjermene vi har sett noen gang på en mobiltelefon. Kombinert med kraftig maskinvare, super byggekvalitet og et svært brukervennlig og elegant operativsystem, har vi tro på at Nokia vil selge mange av disse utover vinteren.

Siden denne er rykende fersk ennå, må du regne med å måtte vente litt på premien hvis du vinner i søndagens konkurranse. Men den som venter på noe godt!

Les vår sniktitt på Nokia Lumia 920 her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen