JR Ewing legger opp

Hardcorebandet har holdt sammen siden 1998, og gav i fjor ut albumet "Maelstrom" til meget gode kritikker. Men nå er det altså slutt.

Regninger er kjipt

- Etter å ha spilt sammen så lenge er det vanskelig for alle medlemmene å samkjøre agendaen, spesielt når det gjelder turnering. Å være borte fra våre kjære i flere måneder for å komme hjem til en haug med ubetalte regninger er et slit som kan gjøre hvem som helst ulykkelig, skriver bandet i mailen de sendte ut til fansen i kveld.

Bandet gir seg ikke helt enda, men lover å holde sammen ut året. Det betyr at de planlagte turneene foregår som tidligere bestemt, med blant annet spillejobb på Roskilde-festivalen. I tillegg lover bandet en liten farvel-turne i Norge til høsten.

Stoff til DVD

E-posten avsluttes med et lite PS, hvor bandet avslører at de jobber med å skrape sammen materiale til en DVD. Derfor oppfordrer de fans som har film av bandet til å ta kontakt på thejrewing@yahoo.com. Dermed ser det heller ikke ut til at avslutningsturneen blir det siste vi får høre fra bråkebøttene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen