JOS speiler seg med OLED-skjerm


MP-130 går fra å være speil ...

Jens of Sweden omtaler MP-130-spilleren som "speilspilleren" selv, og legger ikke skjul på at de først og fremst spiller på utseende:

- Andre bygger bare på teknikk og stabile funksjoner - vi bygger på utseende. Kundene våre får et smykke som nesten ikke opptar noe plass, sier sjefen for Jens of Sweden, som ikke uventet heter Jens, Jens Nylander.... til å reflektere godt,

Den flashminne-baserte MP3-spilleren veier bare 42 gram og er knapt åtte centimeter i lengden og 1,5 centimeter i dybden. Men det mest spesielle med den er utvilsomt den originale skjermløsningen, som gjør seg om til et speil når spilleren er av - og blir et skarpt og tydelig display på 96 x 64 piksler i to farger når spilleren er på.

Selv om Jens of Sweden snakker mye om å skape trender i stedet for å følge dem, er "smykkifiseringen" av småelektronikk knapt en nyhet. Denne trenden har for eksempel vært dominerende innenfor mobiltelefonbransjen nokså lenge, og det var antakelig bare et spørsmål om tid før den også kom til MP3-spillerne. Spilleren er heller ikke den første med OLED-skjerm.... til å se "normal" ut.

Teknisk sett kommer MP-130-spilleren i versjoner på 128, 256 og 512 megabyte lagring, med en spilletid på 18 timer med musikk eller 25 timer med den innebygde radioen. Spilleren kan ta opp omtrent 72 timers lyd via en intern mikrofon i 16 kbps, men støtter opptak/koding i MP3 opp til 320 kbps. Batteriet er internt og oppladbart, via USB-porten, og spilleren har programvare for klokke og alarm.

Speilspilleren støtter Ogg vorbis, i tillegg til MP3 og Microsoft-formater.

Les mer om MP-130 hos Jens of Sweden.

Spilleren skal i følge JOS være tilgjengelig i Norge rundt den 10. mai, og vil koste 1295, 2214 og 2925 for henholdsvis 128, 256 og 512 MB-versjonene.

(Kilder: Slashdot.org, Jens of Sweden)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen