Test

JoS MP-300

JoS MP-300 var spilleren som virkelig skulle tilføre noe nytt til MP3-spiller-markedet ved å tilby en FM-sender. Med en slik funksjon kan man spille av musikk på spilleren og sende musikken trådløst over til en radio i nærheten, som kan spille av musikken gjennom sine høyttalere.

Problemet er at de fleste vestlige land har relativt strenge regler når det gjelder bruk av FM-nettet fordi dette kan gi forstyrrelser for signaler som andre betaler en god del penger for å utnytte. Frykten for forstyrrelser på nettet er for eksempel grunnen til at P4 så langt ikke har fått mulighet til å sende over like store deler av landet etter at de fikk ny konsesjon.

Det har allerede vært en del kontrovers rundt FM-senderen til iPod, og tidligere i år gikk det svenske Post- og teletilsynet ut og stoppet MP-300. Som en konsekvens av dette ble JoS ble nødt til å slippe en "strippet" versjon av denne spilleren uten FM-sender.

Vi takker Jens of Sweden som sendte oss MP3-spilleren til test og til Koss som har stilt hodetelefoner til disposisjon.Jens of Sweden MP-300 256 MB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen