Dagens iPhone 5C (og 5S) har en skjerm på bare 4 tommer.
Teknofil
Dagens iPhone 5C (og 5S) har en skjerm på bare 4 tommer. (Bilde: Kurt Lekanger, Amobil.no)

– Joda, iPhone får større skjerm!

Ta dette ryktet med et trillebårlass med salt.

Ryktene om den neste iPhone-modellen til Apple begynner å surre omtrent idet en ny modell blir offisielt lansert. Fjorårets iPhone 5S var i bunn og grunn bare en lettere oppgradering fra modellen før, med unntak av litt kraftigere innmat og en fingeravtrykksleser. Større skjerm ble det ikke denne gangen.

Men nå er det nytt år, og nye rykter. Ifølge Übergizmo vil Apple lansere sin neste iPhone i størrelsene 4,7 tommer og 5,7 tommer. Førstnevnte altså på størrelse med HTC One, og sistnevnte i "phablet"-størrelse, omtrent på størrelse med Samsung Galaxy Note III.

Foxconn-ansatte satt ut ryktene

Ryktene stammer fra "flere kilder ved en Foxconn-fabrikk" i Kina, som altså produserer Apples mobilprodukter. I tillegg vil begge modellene angivelig ha "en biometrisk sensor". Trolig er det snakk om Touch ID, fingeravtrykksleseren til Apple.

Både Übergizmo og vi vil advare mot å tro alt for mye på denne typen rykter, særlig når vi vet at Apple som regel ikke lanserer en ny iPhone før etter sommeren. I tillegg vet vi jo at det verserer de utroligste rykter om selskapets kommende mobiltelefon hvert år. På den annen side har Apples konkurrenter på Android- og Windows Phone-plattformene mobiltelefoner og phablets i disse størrelsene. 

Har du ikke råd til en iPhone?
Skaff deg heller en ioPhone 5

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen