Jernmannen ikke ferdig på kino

"Iron Man" har allerede tjent inn over 200 millioner dollar og i den anledning har Entertainment Weekly tatt en prat med regissør Jon Favreau. Hvorfor det? På grunn av oppfølgeren vel, "Iron Man 2" har nemlig fått premieredato 30. april i 2010.

Robert Downey Jr skal vende tilbake som Iron Man.
Robert Downey Jr skal vende tilbake som Iron Man.

Ikke knyttet til filmen

Robert Downey Jr. er allerede knyttet til prosjektet og skal vende tilbake som den moderne mannen med jernmasken, men regissør Favreau er enda ikke offisielt ombord. Heldigvis snakker han som om han er ganske sikker på å bli med:

- Vi har snakket uformelt om oppfølgeren og i grunnen har vi alle sammen svært lyst å jobbe sammen igjen, sa regissøren til nettstedet.

Avengers

Når det blir snakk om flere filmer, så sier Favreau at han ser på den kommende "Avengers" som den tredje filmen i "Iron Man"-serien - en film som etter planen skal være ute en gang i juli, 2011. Videre mener han at denne typen filmer har vanskeligheter med å holde koken etter to filmer, og hinter til "X-Men" og "Spider-Man". Det kan tyde på at regissøren mener at "Iron Man" burde gi seg mens leken enda er god.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen