– Jeg har en pistol. Hvor finner jeg en person?
Teknofil
(Bilde: YouTube)

– Jeg har en pistol. Hvor finner jeg en person?

Slik gikk det da seniorene fikk spille Grand Theft Auto V.

Spillet Grand Theft Auto V (GTA V) får kanskje ufortjent mye kritikk fra folk som ikke helt forstår hva spillet går ut på. Voldsforherligelse, umoral og kvinnefiendtlighet er ofte det som trekkes frem. Spillet ble til og med fjernet fra butikkhyllene til Target og Kmart i Australia for litt siden.

Nå har YouTube-kanalen REACT latt åtte seniorer prøve det beryktede spillet i en halvtime, skriver Polygon. De fikk ingen instrukser utover noen tips til hvordan de skulle styre, og visste ingenting om GTA V fra før.

– Jeg skjøt noen folk!

Vi skal ikke avsløre altfor mye hvordan det gikk, men i starten blir seniorene fascinert av ting som du kanskje aldri har ofret en tanke når du har spilt. Som hvor flott interiøret er i et hus. Litt ut i videoen oppdager 60-70-åringene at de har tilgang til skytevåpen også, og det ser ut til å vekke ett eller annet hos flere av dem.

– Jeg har en pistol. Hvor finner jeg en person? sier en av kvinnene, før hun like etter bryter ut i en ond latter: – Mwahahahahahahahahah!! Jeg skjøt noen folk!

Til slutt får du høre hva seniorene synes om spillet. Tror du de vil anbefale GTA V til barnebarna sine? Svaret får du i den morsomme videoen:

Fansen raser etter at spillet ble fjernet fra to australske butikkjeder
Hva er verst – Bibelen eller GTA V? »

(Kilder: YouTube via Polygon)

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen