– Jeg er rimelig sinna for at du traff bilen min
Teknofil

– Jeg er rimelig sinna for at du traff bilen min

... sa kvinnen da hun kjørte på en syklist - mens hun tekstet!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Syklister kommer som oftest til kort i møter med bilister. Uhell skjer, og de fleste sjåfører vil få svært dårlig samvittighet når de er årsaken til at en stakkars syklist nærmest tar salto av sykkelsetet.

Det gjelder tydeligvis ikke alle – og spesielt ikke en 21-årig, australsk kvinne – som etter å ha kjørt bil mens hun aktivt brukte mobilen for å sende tekstmelding, klarte å lire av seg følgende til politiet:

– Jeg bryr meg rett og slett ikke om syklisten, fordi jeg har vært igjennom mye dritt i det siste og bilen min er ganske dyr, og nå blir jeg nødt til å fikse den!

Rundt 25 000 kroner i bot

Overnevnte sitat står skrevet i politirapporten, som også sier at kvinnen brukte mobilen sin til å sende og motta hele 22 tekstmeldinger fra syv forskjellige telefonnumre i løpet av den aktuelle kjøreturen. Kvinnen skal i tillegg ha sagt følgende til en politimann et par dager etter ulykken:

– Jeg er ganske sur for at syklisten måtte treffe siden av bilen min. Jeg er ikke enig i at man nødvendigvis kjører på syklister bare fordi man sender tekstmeldinger. Jeg brukte ikke telefonen akkurat i det jeg kjørte på han.

Den australske kvinnen blir nok alene med den meningen, og endte opp med en saftig bot og fratatt kjørerett i ni måneder. Syklisten pådro seg en del mindre skader, samt et brudd i ryggraden som han måtte opereres for.

Med denne sykkelen kunne han nok kjørt fra kvinnen:
Se rakettsykkelen som gjør hele 263 kilometer i timen
»

(Kilde: CNET)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen